Julstök


Har precis gjort mumsig kola som nu står och stelnar! Börjar få lite julkänsla iaf! Idag har det varit -12 grader (kanske kallare men jag vet inte riktigt). Hur som helst väldigt kallt! Fick hoppa in lite extra på posten idag också och sortera lite post! Nu ska jag julpynta lite granna :)

Kul bildserie!

Åh kolla in den här! Söt bildserie a la Love actually som man kan fota och ha på sin kamera ifall någon hittar den! :)

You-Must-Have-Found-My-Came
Länk

Du har mejl!

SvängigtSvängigtSvängigt


kvällens pyssel

Kattöron till uppvisningen med min barngymnastikgrupp imorgon! Fint va? haha

för 3 år sedan

Fick jag min pump! <3

vinter snart?


Orkar inte lägga upp något inlägg om sälen, kan bara säga att jag hade det underbart!
Jag har tappat min julkänsla!! Måste få tillbaka den snarast, så i eftermiddag och i helgen ska jag iväg o shoppa lite julklappar. Och på söndag är det lucia! :) Men för att komma i stämning på riktigt Behöver jag snö! Frost iaf? Snälla? Kan ju inte vara 8 plusgrader på jul!!

Bjuder på en fin vintersång med härlig skotsk dialekt där dom förklarar lite hur det känns! :)


As I stand here all alone in the cold wondering where I´m going to-day 
Then a snowflake fell and it felt like a kiss now I´m O-K.


Snö!


jullov då åker man skidor ner för backarna och dom små barnen bryter benen dom stackarna

Åh snart är det dags att fara till fjällen!! Kan inte fatta det riktigt! Tågbiljett till Alvesta (där bussen ska avgå ifrån) är beställd och i eftermiddag ska jag iväg och inhandla det sista som behövs (bland annat minst 1 kg godis till bussresan!) Bussresan som för övrigt tar ungefär 9 timmar..... Plus mer än 1 timmes tågresa! aja men det är det förmodligen värt! På sälens hemsida finns deras snöblogg och där kunde man igår läsa och se:


Nu kommer snön!

2009-11-30

Vi fick mellan 7 och 15 centimeter snö i natt. Nu på eftermiddagen fortsätter det att snöa ymnigt!

Imorgon klarnar det upp och temperaturen sjunker ner till runt -8. Det här är helt perfekt för backarna och skidåkningen till helgen! Sälen kommer att vara ett härligt vinterland och vi kommer att kunna fylla backarna med kanonsnö nu när temperaturen sjunker. Imorgon eftermiddag återkommer vi med en mer detaljerad plan på vad vi räknar med att ha öppet.


Perfekt eller Perfekt?! Vilket flyt! Senaste veckorna har det nämligen varit barmark och plusgrader där uppe, men nu verkar vädret vara på vår sida! :D
Källa

Julkalender

Har precis, eller jaa för en liten stund sen kanske, kollat på första avsnittet av årets julkalender! Fast jag vet inte... Inte toppen direkt, men kanske ger det En dag till, det är ju så mysigt att kolla julkalender så man vill ju nästan göra det även ifall den är dålig! :P

RSS 2.0